• Καλέστε μας τώρα :
  • 210 5698349 & 6944 381537
ultrasun logo
 
DrMullerFlare logo
cosmedico logo
tannymax logo
aroma trend logo
logo
body space logo
 

viropower logo

 

Α.ALEXANDRITE 755NM

DIODE LASER ALEXANDRITE

 

Το κορυφαίο μηχάνημα laser αποτρίχωσης :
Συνδυασμός  3 πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αφαίρεση τρίχας, εκ των οποίων ο καθένας στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας.

Α.ALEXANDRITE 755NM μήκος κύματος
Η Alexandrite τεχνολογίας laser προσφέρει την πιο ισχυρή απορρόφηση ενέργειας από το χρωστική της μελανίνης,
καθιστώντας το ιδανικό για τις σκουρόχρωμες τρίχες σε συνδυασμό με ανοικτόχρωμα δέρματα με γνωστά σπουδαία αποτελέσματα στην μόνιμη αποτρίχωση

B. 808nm μήκος κύματος
Η τεχνολογία Diode 808nm Laser είναι, το μήκος κύματος 808nm, το οποίο προσφέρει βαθιά διείσδυση της ενέργειας στον θύλακα της τρίχας με υψηλή μέση ισχύ.
Η 808nm έχει ένα μέτριο επίπεδο απορρόφησης της μελανίνης που καθιστά ασφαλή αποτρίχωση για πιο σκούρους τύπους δέρματος και με μεγαλύτερες επιλογές τύπου τριχών ανοικτόχρωμες λεπτές τρίχες.
Η Βαθιά δυνατότητα διείσδυσης της στοχεύει τον βολβό του θύλακα της τρίχας και την καθιστά ιδανική για τη θεραπεία των χεριών, τα ποδιών και του προσώπου.

C.YAG 1064nm μήκος κύματος:
Εξειδικευμένο για σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.

Το 1064 μήκος κύματος YAG χαρακτηρίζεται από χαμηλότερη απορρόφηση μελανίνης, καθιστώντας την μια εστιασμένη λύση για πιο σκούρο δέρμα την ίδια στιγμή,
το φάσμα 1064nm προσφέρει τη βαθύτερη διείσδυση της ενέργειας στον θύλακα της τρίχας, επιτρέποντας
την αντιμετώπιση βαθιά ριζωμένων τριχών. Με την υψηλότερη απορρόφηση του νερού δημιουργώντας μια υψηλότερη θερμοκρασία.
Το μήκος κύματος 1064nm αυξάνει το θερμικό προφίλ της συνολικής θεραπείας με λέιζερ για πιο αποτελεσματική αποτρίχωση και επιλεκτική αποτρίχωση.
Επομένως ο τριπλός συνδυασμός στον ίδιο χρόνο των τριών φασμάτων ενέργειας μας δίνει το πιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους τριχοφυΐας και όλους τους τύπους δέρματος.

 

banner right

© 2018 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTDHostPlus ltd